Woocommerce Training

Je wilt geld verdienen met je eigen website en je wilt alle in en outs weten hoe dit op te zetten?, Welke plug-ins je nodig hebt, betaalmogelijkheden en om zeker niet te vergeten, hoe ga je je eventuele bestellingen verzenden / regelen… Dan is deze WooCommerce  training dé oplossing die JIJ zoekt!
Wat is er mooier om met hulp van een professional je eigen webshop te bouwen en kennis te vergaren om deze zelf te beheren en onderhouden?
Dit is jóu kans!

  • Gratis plug-ins
  • Gratis aansluiting bij een betaal provider die met je meedenkt.
  • Makkelijk te onderhouden
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Eenvoudig aan te passen, niet programmeren.
  • Hoog en begrijpbaar scoren in Google.
  • De trainingen zijn resultaatgericht en direct toepasbaar.
  • Direct praktisch aan de slag
  • Gratis support voor maximaal resultaat

Waarom WooCommerce?

WooCommerce (voor WordPress) is een bijzonder gebruiksvriendelijke webshop, zowel voor de gebruiker als de aankomende ondernemer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina’s, artikelen, aanbiedingen, facturen, betalingen, verzenden enz.  is erg eenvoudig.

WordPress is ooit ontstaan als typisch blog systeem, is het de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) dat voortdurend in ontwikkeling is, bovendien is WordPress gratis.
Wordpress is zoekmachine vriendelijk. Door gebruik te maken van WordPress zorg je er voor dat je automatisch hoger scoort in de zoekmachines. Met WordPress kan je website redelijk snel live gaan. WordPress is een open source CMS. Door de zeer actieve community wordt de software elke dag beter. Klein nadeel daarvan is dat je continu op de hoogte moet blijven van veranderingen en dat je noodzakelijke updates moet verwerken in je site.

Wat gaan we je leren?
– Installatie WooCommerce  in je huidige WordPress website.
– Installatie van de benodigde plug-ins.
– Uitleg van de benodigde plug-ins.
– Installeren en programmeren van de Ideal betaal plug-in.
– Installeren en programmeren van de verzend (POST NL) plug-in.
– Het aanmaken van een product, de bijbehorende foto’s en teksten.
– Aanmelden bij de verschillende zoekmachines
– Aanmelden bij belangrijke websites

Op naar je éérste verkoop