Tom Tom Reparatie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Al meer dan 2 jaar repareren wij Tom Tom navigatie systemen in onze eigen werkplaats.
Van het vervangen van defecte batterijen tot het solderen van afgebroken connectoren.
Ook vervangen wij schermen indien voorradig.
Heeft u een defecte Tom Tom? Kijk eerst in het overzicht of wij hem kunnen repareren.
Of bel met: 010-7371144 voor meer informatie. Zoekt u de software voor op uw Android telefoon? Hier de link.

Wij werken in een professionele werkomgeving en maken gebruik van originele onderdelen tenzij deze niet te verkrijgen zijn. Wij geven drie maanden garantie op al door ons uit gevoerde reparaties (fabrieksgarantie vervalt en dit geldt niet voor reparaties waarbij waterschade is geconstateerd). Wij repareren defecte beeldschermen, laadelementen, touchscreens, accu’s, luidsprekers, etc.

Indien wij uw Tom Tom NIET kunnen repareren zijn de kosten op no cure no pay basis op voorwaarde dat wij de defecte Tom Tom voor onderdelen mogen houden.

Het meest gebruikte en dus ook het apparaat die ook kapot kan of problemen kan krijgen met het updaten is de Tom Tom, echter de reparatie service is niet een service die voor iedereen toegankelijk is en zodoende kunt u bij Tom Tom Reparatie 010 terecht, wij hebben geen enkele (commerciële) band met Tom Tom.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”363″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://tom-tom-reparatie.nl “][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Via de website: https://tom-tom-reparatie.nl kunt u meer lezen over Tom Tom reparaties.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]