GLASVEZEL IN SCHIEDAM


ROLAND HELPT IS DÉ GLASVEZELEXPERT VAN SCHIEDAM.

Voor al u vragen over het aanleggen van het snelste internet uit de regio.
Voor al u vragen over het aansluiten van je wifi router op glasvezel.
Er zijn 3 glasvezel aanbieders in Schiedam waarvan er één met kop en schouders bovenuit schiet.

In de afgelopen jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan met Caiway – Fiber – SOLCON GLASVEZEL
In ons Glasvezel Servicepunt op het Broersveld 125b kunt u dagelijks terecht voor alle info, wij zijn het exclusieve verkooppunt van Solcon in Schiedam. Dus één aanspreekpunt én telefonisch bereikbaar.

PROVIDER KIEZEN? FRITZ! VERBINDT

Welke provider kies je voor je internet, telefonie en televisie? Voordat je deze keuze maakt, moet je eerst de mogelijkheden tegen elkaar afwegen. Goed nieuws: de Consumentenbond heeft dat al voor je gedaan, in het Beste uit de Test-onderzoek in het eerste kwartaal van 2016. En wat blijkt? Met XS4ALL en Solcon bereik je het meest.

BESTE UIT DE TEST

In het Beste uit de Test-onderzoek delen elfduizend consumenten met de Consumentenbond hun ervaringen met onder andere hun provider. Zo beoordelen zij de internet-, telefonie- en televisiekwaliteit, het aantal storingen en de klantenservice. XS4ALL (Glasvezel) kreeg met een 8,3 het beste testoordeel. Solcon behaalde met een 8 een gedeelde plaats met OnsBrabantNet. Klanten van XS4ALL en Solcon zijn het meest tevreden over hun provider, mede dankzij de goede internetkwaliteit en het lage aantal storingen.

FRITZ!BOX

Nog beter nieuws voor mensen die willen overstappen. De twee beste providers van Nederland bieden FRITZ!Boxen aan. Gaat je voorkeur uit naar XS4ALL, dan krijg je de FRITZ!Box 7369 in het geval dat je een DSL-verbinding hebt. Heb je echter glasvezel, dan krijg je de FRITZ!Box 7490 of een een FRITZ!Box 5490 (afhankelijk van de aanwezige infrastructuur). Solcon biedt daarentegen voor alle aansluitingsmogelijkheden de FRITZ!Box 7360.

SOLCON AL 4 JAAR OP RIJ, BESTE INTERNETPROVIDER!

Solcon uitstekend testoordeel 8,0

Onze Alles in 1 dienst wordt gewaardeerd met een 8,0. Vooral op het gebied van Klanttevredenheid scoren we hogen ogen. Hoe dat komt? Omdat het in onze genen zit om de klant nooit als nummers te zien en te geloven dat iedereen de persoonlijke service en aandacht moet krijgen die hij of zij verdient.

Schiedam Glasvezel levert glasvezel aansluitingen via Solcon, Wij sluiten aan en lossen eventuele storingen op. Wij hebben een eigen technische dienst. Komen bij uw thuis en wij leggen graag ook een stopcontact aan in uw meterkast.