General Mobile Android One GM6

Nu bij Roland Helpt: General Mobile “Android One GM6”

De Android One GM6 biedt een combinatie van uitstekende hardware en de allernieuwste software. Naast het voordeel van het gebruik van de nieuwste versie van Android Nougat, kunnen gebruikers geweldige selfies maken met de 8 MP Front camera met flits. Daarnaast hebben ze door LTE supersnel toegang tot Internet en daardoor alle informatie die ze maar nodig hebben waar en wanneer ze maar willen. De superieure, technische eigenschappen van de Android One GM6 zijn tevens voorzien van een fantastisch design.

Bij het ontwikkelen van het Android One GM6-model is rekening gehouden met de meest recente verwachtingen van de klanten. Selfies zijn erg belangrijk, dus biedt de GM6 een unieke camera-ervaring met de 8 MP-Front camera met flits en de 13 MP-Rear camera met Dual Tone Flash.  Dankzij de 64 bit MT6737T (4×1.5GHz) krachtige processor, die ontwikkeld is in samenwerking met MediaTek en LTE-modem, profiteren gebruikers van een ultrasnelle internetervaring op hun smartphones. Bij de ontwikkeling van Android One GM6 werd gekozen voor het 5-inch scherm dat met één hand kan worden bediend en Gorilla® Glass: het meest duurzame display dat Corning® dit jaar geïntroduceerd heeft.

Naast een geïntegreerde vingerafdrukfunctie met een herkenningssnelheid van 0.2 milliseconden beschikt de Android One GM6 over krachtige hardware met 3GB RAM, 32GB intern geheugen en MicroSD-slot, met ondersteuning voor 128GB aan capaciteit. Door de samenwerking met Dolby is het mogelijk is om een virtuele surroundervaring te bieden, door het gebruik van de software die is ontwikkeld voor de Android One GM6.

De Android One GM6 ist leverbaar in 2 kleuren en uiteraard beschikt ook de GM 6 over de Dual SIM-functionaliteit.

De winkeladviesprijs is € 200.00 en is via Roland Helpt te koop.